Finansiering av offentlig sektor med Grenke

offentlig sektor

Allt började med uthyrning av kontorskommunikation. I dag har Grenke tre affärsområden och är en omfattande tillväxthjälp för entreprenörer och offentlig sektor. Vi erbjuder lokal närvaro och personlig service.

Alla som leasar kontorsutrustning behöver ett företagskonto. Och den som vill hålla ett företag igång behöver hålla kontanterna igång.

GRENKE har över 40 års erfarenhet av att arbeta med små och medelstora företag.

Vi vet exakt vad du behöver. Därför erbjuder vi de idealiska finansiella tjänsterna, allt under ett och samma tak, oavsett om du har stora planer eller ett litet projekt. I Sverige och över hela världen. Observera att vi inte täcker alla affärsområden i alla länder. Men om den lösning du letar efter inte nämns här är allt du behöver göra att fråga.

Vi ger kommuner, skolor och den offentliga sektorn den frihet de behöver. Vi ger detsamma för föreningar, politiska partier, förbund, religiösa samfund och deras organisationer. Vi gör detta genom finansiering offentlig sektor och personlig rådgivning på lika villkor.

Ingenting hindrar din verksamhet mer än att vänta på pengar. Ett sunt kassaflöde och snabba betalningsmottagningar är avgörande för en stabil affärsutveckling i dag. Grenke täcker båda dessa punkter utan problem.

Vi betalar eran faktura. Snabbt och enkelt. Lita på vår erfarenhet och finess. Vi tar hand om din finansiering så att ni kan utvecklas.