Olika sätt att spara pengar när du köper märkeskläder och skor online

rabattkoder online

Att söka efter det bästa priset på nätet kan kännas som en uppgift. Det är lätt att spendera timmar med att leta på nätet och sedan gå tomhänt, eller ännu värre, med en massa överprissatta impulsköp. Webbplatserna använder alla möjliga metoder för att konkurrera om vår uppmärksamhet – rabatter, erbjudanden, begränsade erbjudanden, säsongsförsäljning, kuponger, program för återbetalning, lojalitetsprogram med mera. Så hur kan du se till att du faktiskt får det bästa erbjudandet? Vi visar dig några tidsbesparande genvägar för att jämföra priser, hitta erbjudanden, utnyttja kuponger och mycket mer.

1. Gör en inköpslista på nätet

Ha en klar uppfattning om vad du vill köpa innan du går ut på nätet. Detta hjälper dig att hålla fokus, så att du inte blir distraherad av ovidkommande saker eller spenderar timmar med att hoppa från butik till butik. Genom att lista dina potentiella inköp kan du klargöra vad du faktiskt behöver – och skilja dina behov från saker som bara är “trevliga att ha”. När du skär bort onödiga saker sparar du redan pengar.

Även om ditt huvudmål är att få mer för pengarna är det ändå värt att notera att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa. Vi rekommenderar att du tänker på faktorer som hållbarhet och kvalitet när du gör din lista. Om du köper ett par nya skor och bestämmer dig för att välja det lägsta budgetalternativet kommer dina skor troligen att ha en kvalitet som motsvarar den. När du väl har valt en högkvalitativ produkt med goda gröna referenser kan det dock inte skada att shoppa runt efter det bästa priset. Stadium outlet har fina priser på skor för att ge ett expamel.

2. Jämför priser och besök webbplatser med erbjudanden

Borta är de dagar då vi var tvungna att manuellt kontrollera olika webbplatser för att jämföra priser. I dag finns det mängder av webbplatser för prisjämförelser med sökfunktioner som gör det enkelt att hitta det lägsta priset. Dessa webbplatser och webbläsartillägg hjälper dig att jämföra priser när du handlar på nätet och hitta erbjudanden på dina önskade produkter:

Tripplo är en rabattkodsida som har mängder av fina rabatter och erbjudanden, spana in deras Adidas Erbjudanden tex.

Oavsett vilken webbplats eller vilket insticksprogram du använder ska du vara medveten om att de priser som visas kanske inte inkluderar frakt, garantier och andra tjänster, så det slutliga priset kan vara något högre.

3. Få kuponger på nätet

Kupongkoder är ett annat bra sätt att handla och spara på nätet. Det finns flera sätt att få kuponger:

Anmäl dig till nyhetsbrev: Du kan anmäla dig till nyhetsbrevet: Återförsäljare belönar dig ofta med en kupong för att du prenumererar på det. Dessutom får du koder för andra försäljningar och säsongsrabatter när du väl är med på deras sändlista. Tips – fundera på att skapa en separat e-postadress för dina online shoppingkonton och prenumerationer på nyhetsbrev så att din huvudinkorg inte översvämmas.

Sök efter kuponger på betrodda webbplatser så som Tripplo och deras Nike-rabattkoder bland annat!

Använd tillägg för kuponger i webbläsaren: När du lägger varor i en kundvagn söker dessa tillägg automatiskt efter och tillämpar alla relevanta kupongkoder. De meddelar dig också om de hittar bättre erbjudanden på andra nätbutiker.

Var strategisk med din timing: Fler kuponger är tillgängliga under utförsäljningar som Black Friday och Cyber Monday – det är också bra möjligheter att spara pengar på din julhandel online.

Se upp för falska kuponger som kan innehålla skadlig kod: Varningssignaler är kuponger utan utgångsdatum och kuponger för gratisartiklar.