Skönhetssalong Borås med komplett behandlingsutbud

skönhetssallong borås

Letar du efter en skönhetssalong med ett brett utbud med olika behandlingar så kanske du tänker att det breda utbudet gör att professionaliteten minskar. Att koncentrera sig på få områden gör inte alltid behandlingarna bättre. Ett brett utbud kan erhållas genom en professionell och resultatinriktad skönhetssalong med full fokus på ditt välbefinnande. Vi berättar mer om olika behandlingar.

Ansiktsbehandlingar

skönhetssalong Borås finner du ett brett utbud av behandlingar av högsta kvalitet och terapeuter som lägger stort fokus i att du som kund blir nöjd. Med start kring alla ansiktsbehandlingar gör vi en ytlig genomgång kring olika behandlingar. Finns det egentligen något bättre än en riktigt skön ansiktsbehandling? Du kan få både en skön men också djupverkande ansiktsbehandling. Ansiktsbehandlingarna passar både kvinnor och män. Eller vad sägs om den nya Infuzion behandlingen inom hudföryngringen? Unna dig en ansiktsbehandling i form av kemisk peeling som verkligen gör skillnad. Vill du ha ett ansiktsbehandling med ett naturligt ansiktslyft som förebygger hudens ålderstecken och stramar upp huden? Unna dig en revolutionerande LPG liftmassage. Mekanisk massageteknik som stimulerar blodcirkulationen, dränerar vätska och bygger upp hudens kondition på djupet. En annan populär behandling är Powerlite IPL som är en ansiktsbehandling som reparerar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån.

Behandlingar för bryn och ögon

Unna dina ögonbryn en skön stund. Ett par välvårdade ögonbryn kan göra underverk för ansiktets helhet. Brynformning är ett hantverk som kräver skicklighet för ett riktigt snyggt resultat. Alla bryn ser olika ut, med vax och pincett arbetar vi fram en vacker och symmetrisk brynform som passar just dig. Färgning av bryn och fransar är en annan behandling som förhöjer hela ansiktets skönhet och ger en fräsch känsla som varar länge. Testa Lash lift som är idealisk för dig som inte kan eller vill använda mascara, men som ändå drömmer om fantastiska fransar. Du får en mer intensiv blick och fransar som ser naturligt längre ut. Behandlingen är semi-permanent och resultatet håller mellan 6-8 veckor.

Behandlingar för kropp

Ta hand om din kropp. Varför inte testa CRYO-terapi, den mest innovativa, icke kirurgiska, behandlingen för lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning och rynkreducering på marknaden. Eller varför inte en cryobehandling. Cryobehandling är en frysteknik som kan behandla ett stort antal olika hudåkommor. Med hjälp av dikväveoxid (lustgas) fryser vi bort fläckar, vårtor, fibrom och andra hudförändringar säkert och effektivt. Tekniken är mycket precis, vilket gör att även känsliga områden kan behandlas, som exempelvis runt ögonen. LPG massage är behandlingen för dig som vill både unna dig en skön stund samtidigt som den är effektiv. Vid LPG massage sätts lymfcirkulationen igång vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan transporteras ut ur kroppen. Det medför i sin tur att svullnader i kroppen minskar och kroppen får på så sätt en ny energi. Behandlingen stimulerar även kollagen- och elastinproduktionen i huden vilket ger en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter. Avslutningsvis, fötterna har en tendens att glömmas bort i vardagen. Ge dina fötter lite extra kärlek i form av en klassisk pedikyr så kommer de att tacka dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *